2024-05-28 01:04:25 | Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/safetyho/public_html/framework/classes/database.php(1) : eval()'d code on line 2 safety home Hírek
Gondoskodjon otthona biztonságáról!
Gondoskodjon otthona biztonságáról!

Szénmonoxid mérgezés lehetséges okozói

Itt megtudhatja, mik azok a lehetséges okok amik szénmonoxid mérgezést okozhatnak és amiktől egy jó minőségű szénmonoxid riasztó megmenekítheti.

Tovább

Szénmonoxid mérgezés tünetei, következményei

A szénmonoxid mérgezés súlyos tüneteit és következményeit egy megfelelő minőségű szénmonoxid jelző készülékkel elkerülheti. Hogy mitől kell tartania ebből a cikkből megtudhatja.

Tovább

Tények, tévhitek a szénmonoxidról

Több éves országos szintű szerelési és értékesítési tapasztalatunkból arra következtettünk, hogy az európai szintől és gondolkodástól ma Magyarország igencsak messze áll, ennek eredménye, hogy éves szinten az egyik legmagasabb átlagot hozzuk a mérgezések halálesetek számában! Ez nagy részben köszönhető az itthoni gázszerelők hanyag és sokszor alap színtű szakértelmének a kéményseprők vizsgálatának elmaradásának, emberi felelőtlenségnek, de legtöbb esetben pusztán a  véletlennek!

Tovább

Gázrobbanás az budapesti Pacsirtamező utcában

Gázrobbanás az budapesti Pacsirtamező utcában

2013-08-07

Gyerek életét veszélyeztette a szénmonoxid riasztó hiánya

Egy gyermeket szállítottak kórházba szénmonoxid mérgezés miatt.

2013-08-01

Szénmonoxid mérgezés Budapesten

Négy felnőttet és két gyereket szállítottak kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával szombaton késő este Budapesten.

2013-08-01
Összes megtekintése >